Dan Barna – Faptul că sunt blocaje pe platforma de programare pentru vaccinare arată că e vie

Vicepremierul Dan Barna a afirmat că blocajele de pe platforma de programare pentru vaccinare arată că “e o platformă vie la care se lucrează” și că funcționează.

“Platforma funcționează. Faptul că sunt blocaje, arată că e o platformă vie la care se lucrează. Dacă am fi știut că vine pandemia și ne-am fi pregătit niște luni de zile înainte, probabil că am fi avut mai puține probleme.

E o realitate la care ne adaptăm. E normal să te adaptezi în momentul în care vezi astfel de probleme. Dacă s-ar fi blocat și am fi zis «n-avem ce să facem, facem alta», atunci da, ar fi fost un mesaj greșit.

În momentul de față, platforma funcționează. Dacă vor mai apărea dificultăți, n-am nicio îndoială că echipa și oamenii din spate de la Ministerul Sănătății, Apărării, STS – cei care întrețin platforma – o vor face să meargă mai departe și aici suntem, foarte deschiși, foarte transparenți.

Important este ca oamenii să intre pe platformă, să se programeze. Că mai e un blocaj de o jumătate de oră, de o oră, trecem peste, mergem mai departe. Important e să avem vaccin și să ne însănătoșim”- a declarat Barna, la Digi24.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/DanBarnaUSR