PNL continuă numirile politice – fiul primarului din Jegalia numit Comisar General Adjunct al Gărzii Naționale de Mediu

Conform Ziuanews.ro, fiul primarului liberal din Jegalia a fost numit Comisar General Adjunct la Garzii Natională de Mediu.

Ce îl recomandă pe Alexandru Lucian Vasile să fie numarul doi în cea mai puternică institutie de forța în domeniul controlului de mediu.

Vine din Comuna Jegalia, jud. Calarasi, are  30 de ani si are 2 calitati mari care il recomanda: este vicepresedintele TNL Calarasi si mai ales este fiul primarului din comuna Jegalia – Aurel Vasile, primar cu state vechi in judet.

Tanarul Vasile a candidat, fara success, la camera deputatilor din partea liberalilor, sustinand la discursul de lansare ca provine din „mediul de afaceri”.

Daca ne uitam in CV-ul lui Alexandru Lucian Vasile vom constatata ca experienta lui se rezuma la functia de inginer silvic angajat la SC COSLO ZINCA SRL Calarasi inca din anul 2012.

Ceea ce nu scrie insa acolo este SC COSLO ZINCA este controlata chiar de tatal sau si exploateaza transportul pe Dunare din Calarasi.

Merita mentionat faptul ca Alexandru Lucian Vasile ocupa deja o functie calduta in cadrul Ministerului Mediului Apelor si Padurilor. Din 10 februarie 2020, fara ca CV-ul sau parcursul profesional sa il recomande, ocupa functia de vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat al Agentiei Nationale pentru Arii Protejate.

De ce oare organizatia PNL Calarasi insista sa numeasca un om in conducerea structurii centrale a Garzii Nationale de Mediu, avand in vedere ca cea mai mare problema de mediu a anului 2020 se afla in judetul Calarasi?

Aici vorbim de depozitul ilegal de deseuri de la Ulmeni, care se afla in conflict deschis cu Comisariatul General al Garzii Nationale de Mediu, fiind sanctionat in repetate randuri. Totodata Garda de Mediu a solicitat suspendarea Autorizatie de Mediu de catre Agentia de Mediu Calarasi – solicitare ramasa fara rezultat.

 

 

Sursă foto – ziuanews.ro