Lucian Mîndruță – Nu cred c-a fost mitingul patrioților. Ci mai degrabă mitingul celor care preiau o temă a propagandei globale a unei țări ostile și o folosesc în lupta politică internă

Jurnalistul Lucian Mîndruță critică protestul împortiva măștii organizat de AUR:

”Nu, azi n-a fost mitingul oamenilor liberi. Mie mi-a parut mai mult mitingul egoistilor, care nu vor si nu pot sa puna pe altcineva mai sus pe scara prioritatilor decat propriul nas.

Nu, nu cred c-a fost mitingul patriotilor. Ci mai degraba mitingul celor care – voit sau dintr-o eroare de judecata – preiau o tema a propagandei globale a unei tari ostile si o folosesc in lupta politica interna.

Nu, si nu e mitingul celor care isi iubesc tara. E mitingul celor indragostiti de ei insisi si care-ar scrie, pana la capatul vietii, pe sub poduri „Eu insumi sunt Romania”.

Si daca Aur chiar vrea sa devina un partid serios, atunci s-ar apuca de proiecte mari. Economie, sanatate, invatamant. Cand alege sa se puna in fruntea unui astfel de show imi arata doar ca insista sa joace in liga mica. Poate si pentru ca asa e scenariul.

Iar in rest, mitingul contra vaccinului – bazat pe o retorica religioasa – e ca demonstratia carutasilor impotriva trenului.

Stii ca oamenii se vor urca pana la urma in tren, daca ii duce mai devreme acasa la ei.

In cazul asta, la viata lor dinainte.

Atat am avut de spus, si inca o rugaminte am la voi:

Nu cititi comentariile. Vor fi doar un show al trolilor. Mai bine dati un share la voi si scrieti-va acolo parerea. Am sa vin sa citesc.

Multumesc!” – a scris Mîndruță pe pagina de Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/lucian.mindruta