Marcel Ciolacu, despre colegii săi care au votat la „două mâini” în Parlament: A fost un gest reflex, nu se impunea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri la Digi24 că pentru a nu se mai putea vota “la două mâini” în Parlament, ar trebui modificată legislaţia. Ciolacu a adăugat că în şedinţa grupului parlamentar se va discuta despre cei care au votat astfel Legea bugetului şi se va decide dacă aceştia vor fi sancţionaţi.

„Am văzut şi eu, a fost un caz. O să discutăm la grup despre acest lucru. Ştiţi foarte bine, se mai întâmplă astfel de lucruri, un coleg pleacă să îşi ia cafeaua… Trebuie să modificăm legea. Dar au existat cazuri şi de la PNL şi de la USR. Cum poate fi stopat acest lucru? Prin lege. Prin sancţiuni. O să venim cu o modificare la Regulamentul camerelor”- a spus liderul PSD

Întrebat dacă este de părere că votul multiplu este o greşeală, președintele PSD a spus:

„Categoric. E o greşeală. Eu de câte ori am o urgenţă şi nu mai pot participa la vot, îmi iau cartela, mi-o pun în buzunar, plec, mă întorc, introduc cartela. O să avem o discuţie la grup despre aceste cazuri. (…) Consider că forţarea acelor voturi a fost făcută gratuit, adică a fost un gest reflex care nu se impunea” – a mai spus Ciolacu.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CiolacuMarcel