„Nicu Garaj”, mecanic auto şi consilier local PSD, a fost numit administrator al unui spital din Călăraşi

Spitalul de Psihiatrie Săpunari din comuna Lehliu, judeţul Călăraşi, a intrat în vizorul presei prin faptul că angajările aparent se fac mai mult pe criterii politice şi mai puţin pe cele de competenţă medicală. Mai exact, preşedintele PSD al Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, a delegat la conducerea unităţii o juristă care, până recent, administra magazinele familiei sale. Din noua sa poziţie, Laura Stamate a numit în funcţia de administrator al spitalului un consilier local PSD, cunoscut sub numele de „Nicu Garaj” datorită experienţei sale în mecanica auto.

În ceea ce îl priveşte pe „Nicu Garaj”, este vorba de Nicolae Tudor, mecanic auto şi consilier local PSD în comuna Dor Mărunt.

“Noi îl ştim ca Nicu Garaj. Liderul SANITAS din spital este şi preşedintele de organizaţie din Lehliu Sat. Din comună. PSD, pardon. Toate întâlnirile PSD care se fac, se fac pe următorul criteriu: Dacă nu vii, eşti dat afară din SANITAS, îţi pierzi toate beneficiile pe care le ai ca şi membru SANITAS! Deci, doar aşa se adresează tuturor angajaţilor din spital”- a susţinut un localnic.

 

 

Sursă foto – rtv.ro