februarie 27, 2021
POLITICA STIRI

CTP – Refuzul lui Trump de a participa la învestirea lui Biden este un nou îndemn la violenţă şi încă o lovitură dată democraţiei

Gazetarul Cristian Tudor Popescu consideră că refuzul lui Donald Trump de a fi de faţă la transferul de putere către succesorul său, Joe Biden, este un îndemn la violenţă şi încă o lovitură dată democraţiei.

 „Depinde de ce va face Partidul Republican, în frunte cu liderul republicanilor din Senat, Mitch McConnell. Dacă vor hotărî că Trump trebuie să fie condamnat, vor da curs impeachmentului, atunci imediat după aceea se poate trece prin Congres o hotărâre prin care nu mai are voie să candideze niciodată dl Trump. Însă asta nu-l va împiedica să-şi utilizeze suporterii – mulţi – pe care încă îi mai are în politica americană să exercite presiuni asupra politicienilor republicani. Nu va dispărea Trump din politică. Nu are mare importanţă ceea ce a spus Donald Trump astăzi. Trebuie să înţelegem exact gestul său de a-şi rosti acest discurs de plecare într-o bază militară, în baza Andrews, într-un context specific dictatorilor pe care şi l-a aranjat. Adică numai militari, familia şi cei apropiaţi lui şi fanii lui, nimeni altcineva prezent acolo”- a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CTPopescu

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *