Costel Alexe, prima reacție după ce DNA l-a acuzat de luare de mită – Nu am luat foloase necuvenite. Nu a spus nimic despre demisia din PNL sau de la șefia Consiliului Județean Iași

Costel Alexe, Consiliului Județean Iași, a respins azi într-un comunicat de presă acuzațiile procurorilor DNA, care susțin că ar fi luat mită 22 de tone de tablă în 2020 ca ministru al Mediului.

Comunicatul integral PNL Iași:

„Am aflat cu surprindere și am luat act de comunicatul Direcției Naționale Anticorupție privind propunerea începerii urmăririi penale îndreptată împotriva mea.

Vreau să precizez următoarele:

Am încredere în actul de justiție și îmi doresc cât mai repede finalizarea acestui demers care va statua exact realitatea: nu am cerut și nu am luat în întreaga mea activitate publică foloase necuvenite cu încălcarea legii.

Nu voi face nicio referire publică la această situație în acest moment al demersului judiciar, dar vă asigur că în perioada următoare voi studia acuzațiile care îmi sunt aduse și voi oferi toată cooperarea și transparența mea în fața organelor judiciare.”

Costel Alexe,

Președintele Organizației Județene a PNL Iași

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Costel.Alexe