SONDAJ – 63% dintre copii, părinți și profesori își doresc să revină la școală în ianuarie 2021, în condițiile în care 47% dintre elevi nu dețin toate resursele ca să învețe online

Organizația Salvați Copiii România solicită deschiderea școlilor în luna ianuarie 2021, printr-un apel publicat pe pagina de Facebook.

63% dintre copii, părinți și profesori își doresc să revină la școală în ianuarie 2021, în condițiile în care 47% dintre elevi nu dețin toate resursele ca să învețe online, se arată în comunicarea Salvați Copiii.

“Solicităm autorităților să redeschide școlile începând din ianuarie 2021 în condiții de siguranță pentru copii și personalul didactic și nedidactic. Poate, pe faze, ca prim pas învățământul preșcolar, învățământul primar și dorim de asemenea să solicităm dublarea bugetului alocat Educației, pentru ca toți copiii să primească o educație de calitate, toți copiii să fie cuprinși în sistemul educațional. Altfel pierdem o generație, pierdem copii frumoși, deștepți, inteligenți care nu au această armă proprie, unică, Educația, pentru a-și clădi un prezent și un viitor” – a spus Gabriela Alexandrescu, președinte executiv al Salvați Copiii România.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/SalvatiCopiiiRomania/videos/405857060663144/