aprilie 18, 2021
SOCIAL STIRI

Raed Arafat – Nu modificăm regulile în noaptea de revelion. La miezul nopții ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat la Digi24 că Guvernul nu ia în calcul relaxarea restricțiilor în noaptea de revelion, prin permiterea circulației până la ora 1:00, existând cereri din partea HoReCa în acest sens.

„Nu există în acest moment, eu știu că nu avem în acest moment intenția să modificăm regulile. Înțeleg că HoReCa vrea până la ora 1:00, dar este exact situația în care oamenii vor vrea să meargă la petreceri și peste tot, în locuri greu de controlat și să se infecteze. Înțeleg situația lor financiară, dar ei trebuie să înțeleagă că o astfel de recomandare nu este foarte bună pentru populația care vrea să meargă în astfel de locații” – a spus Raed Arafat.

Întrebat ce ar putea face românii la intrarea în anul 2021, Raed Arafat a răspuns: „Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor. Sunt convins că unii vor coborî în fața blocului, dar să iasă cu mască, să respecte regula din spațiul public. Dar nu concerte, nu petreceri, așa ceva nu va fi posibil” – a completat el.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/media/set/?vanity=DrRaedArafat&set=a.1017561368270737

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *