Cluburile de fițe ocolesc legea și rămân deschise în timp ce piețele și școlile sunt închise

Conform Libertatea.ro, deghizat  în terasă, clubul Nuba continuă petrecerile în pandemie.

Zeci de persoane s-a distrat marți seara, de Ziua Națională, în clubul Nuba din Capitală, după cum se poate vedea în mai multe imagini filmate acolo, deși în starea de alertă petrecerile sunt interzise. Contactat de Libertatea, unul dintre patroni susține însă că localul este, de fapt, „terasă” și că s-au respectat toate regulile.

Clubul Nuba din Capitală a anunțat pe pagina de Facebook, încă din 27 noiembrie, un „brunch tradițional”, de Ziua Națională, între 14.00 și 21.00.

Câteva filmări postate pe rețelele de socializare și transmise de un cititor ziarului surprind însă o petrecere cu zeci de participanți care dansează și par să nu respecte distanțarea socială.

Video  –  AICI

Alexandru Nanu, unul dintre patronii de la Nuba, a confirmat controlul poliției și a subliniat că localul „este terasă, nu club”.

”Eu nu mă ocup direct, dar vă spun că nu a fost absolut nimic, nicio aglomerație. Terasa Nuba Summervibes poate rămâne deschisă până la ora 21.00 și am avut sub 30 de persoane prezente, din ce am înțeles” – a spus Nanu.

 

 

Sursă foto – libertatea.ro