aprilie 12, 2021
POLITICA SOCIAL STIRI

VIDEO Sindicatul Europol acuză presiuni din partea guvernului PNL. ”Este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni”

Un poliţist a fost lovit violent, cu maşina, de un şofer care a staţionat neregulamentar în zona Gării de Nord, a anunţat Sindicatul Europol, sâmbătă, pe pagina Facebook. Sindicatul susține că șoferul este „beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului” și că „se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist”.

”Polițist lovit violent de un șofer

UPDATE 23:43

Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!

UPDATE 22:08

Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!

Un autoturism staționat neregulamentar în zona Garii de Nord din București, pe modul “avarii”, a fost atenționat de un polițist să se pună în mișcare.

Șoferul nu a “suportat” critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru.

Individul a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât “tentativă la omor”.” – se arată pe pagina de Facebook a Europol

VIDEO – Europo  – http://www.facebook.com/watch/?v=209709590521881

 

 

Sursă foto -https://www.facebook.com/europolromania

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *