Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogaţi români, este internat la ATI, fiind infectat cu Covid-19. Deși secțiile ATI sunt pline în București, s-a mai găsit o rezervă pentru patronul Astrei

Patronul Astrei, Ioan Niculae, se află internat la ATI, diagnosticat cu COVID-19. Omul de afaceri, în fruntea topului cu cei mai bogaţi români, este internat la spitalul „Victor Babeş“ din Capitală.    Din păcate, având în vedere că e şi un om supraponderal, condiţie care creşte riscul decesului cauzat de COVID-19, Ioan Niculae se zbate între viaţa şi moarte! Şi poate respira, în acest moment, doar cu ajutorul aparatului cu oxigen.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa pacientului, catalogând starea sa drept una „critică“. Ioan Niculae are 66 de ani.

România în criză medicală

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă 8.134 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. În ultimele 24 de ore, 161 de persoane au decedat. 1.249 de pacienţi sunt internaţi la ATI.

Paturi ATI pe hol

Holurile Institutului Matei Balș din Capitală dezvăluie o realitate dură, surprinsă marți în imagini: holurile sunt pline cu pacienți Covid pe care medicii nu mai au unde să-i așeze. E ceea ce relatează un martor, care a postat pe Facebook imaginile.

Sursă foto- Facebook

 

 

Sursă foto –