aprilie 12, 2021
SĂNĂTATE STIRI

Adrian Streinu Cercel (PSD) – Cei care critică vaccinul ar trebui să tacă din gură. Medicii care se opun vaccinării ar trebui să își piardă licența

Adrian Streinu Cercel, candidat PSD pentru Senatul României pe lista din București, a declarat, marți seară, la Antena 3, că vaccinul anti-COVID care va fi pus în piață va fi ”foarte bun” și că cei care critică vaccinul ”ar trebui să tacă din gură”:

”Sau dacă nu tac din gură, să își asume morții (…) Să vină cineva să spună că nu își dă seama cum e făcut vaccinul? Despre ce vorbim?” – a mai declarat Streinu Cercel.

Adrian Streinu Cercel a dat asigurări că vaccinul nu va avea efecte secundare asupra celor care îl vor face, ci se poate pune doar problema eficienței vaccinului asupra unor persoane:

”Nu este vorba de efecte adverse, acestea sunt evaluate în perioada studiilor. Există riscul doar ca el să nu fie eficient. Efectele secundare sunt minimale” – a mai spus Cercel.

Medicii care se împotrivesc vaccinării ar trebui să își piardă licența, a mai declarat Adrian Streinu Cercel.

 

 

Sursă foto – Rise Project.ro

Related Posts

  1. Daniel Tudorache says:

    Alo! Jegosule! Pai tu prezinți incredere?!?! Tu care inventezi boli! Tu care in ianuarie spuneai ca e ” doar o gripa” , iar acum o dai cu morți și amenintari cu ridicarea licenței! Uită-te in dex, iar in dreptul cuvântului “contraindicat” vei vedea poza ta.

  2. Nu este corect sa fim vaccinati cu forta si nici sa fim șantajați sub diferite forme, atata timp cat ne asumam riscul nu vad care e problema celor care impun aceasta agenda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *