noiembrie 27, 2020
POLITICA STIRI

CTP răspuns pentru IPS Daniel – Grea misie a avut Dumnezeu, să dea jos comunismul în vreme ce armata Lui de popi trădători din România I-a stat din răsputeri împotrivă

După ce Patriarhul Daniel a comparat interdicțiile de la pelerinajul de Sf. Dimitrie cu cele impuse de autoritățile comuniste în 1989, cu puțin timp înaintea prăbușirii regimului, gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a numit pe șeful BOR “șarlatan”, iar pe unii dintre preoți, “satane în sutană”.

“În toamna anului 1989, cu prilejul hramului Sfântului Dimitrie cel Nou, în 27 octombrie, autorităţile comuniste au interzis închinarea la sfintele moaşte ale Sfântului Cuvios Dimitrie motivând că în aceeaşi zi, în clădirea de alături, unde era sediul Marii Adunări Naţionale, ar avea loc o şedinţă importantă. […] Această umilire a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou a fost răsplătită în sensul că peste câteva luni regimul comunist a căzut”, a spus Patriarhul Daniel pe 27 octombrie, conform news.ro, fiind nemulțumit de măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

După aceste declarații, într-un editorial semnat pe republica.ro, Cristian Tudor Popescu a scris: “ÎPS Daniel, căpetenia BOR, arată că ortodoxia românească a rămas la nivelul de acum câteva mii de ani al cultului egiptean. Ba, de fapt, și mai jos, căci preoții din Teba măcar știau destulă astronomie ca să calculeze timpul eclipselor”.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CTPopescu

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *