noiembrie 26, 2020
POLITICA STIRI

Ministrul Educației, Monica Anisie – Pentru școala on-line, în casele fără curent electric, elevii pot urmări lecțiile la televizor

Monica Anisie, ministrul Educației, susține că o soluție pentru elevii care trăiesc în case fără curent electric și care nu pot folosi din acest motiv tablete ar fi să privească emisiunile de tele-școală de la TVR.

Conform unei estimări a reprezentanților Ministerului Energiei, în România erau anul trecut aproximativ 52.000 de gospodării neracordate la rețeaua electrică. În contextul pandemiei Covid 19, mii de elevi nu pot folosi tabletele pentru că nu au la ce să le alimenteze.

Întrebată luni seară, la o emisiune a postului de televiziune Realitatea Plus, cum a rezolvat problema elevilor care nu beneficiază de curent electric acasă și nu pot folosi tabletele, Monica Anisie a enumerat și varianta emisiunilor TV, printre soluții.

„S-au luat și astfel de măsuri încă din perioada în care am fost în situația de urgență. Cu toții am stat acasă și am desfășurat cursurile în sistem on-line. Acolo unde nu a existat această posibilitate, unitatea de învățământ a asigurat materiale de lucru pentru copii în așa fel încât să continue învățarea. Mai mult decât atât, Ministerul Educației a realizat în parteneriat cu televiziunea română programul tele-școală, prin care am continuat pregătirea elevilor pentru examenele naționale”, a declarat Anisie.

Conform Ministerului Energiei, România avea, anul trecut, 52.233 de gospodării neracordate la reţeaua naţională de curent electric.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/AnisieMonicaCristina

Related Posts

  1. Asemenea indivizi sa conduca ministerul invatamantului ????!!!!Aceasta cucoana nu merita nici ingrijitoare la o scoala. Sa apari pe posturile de televiziune si sa afirmi ca elevii pot face pregatire on-line la locuintele care nu sant racordate la energia electrica.Ea reprezinta guvernul??? Din momentul cand s-a instalat ca ministru vine cu minciuni care mai de care mai gogonate. De fapt ea transmite populatiei minciunile primite de la superiorii ei.. Ultimele afirmatii trebuiesc trecute in analele ,,comici vestiti ai umorului.Si nu este singurul ministru care Incearca sa minta populatia tarii. Rusine.!!!!

  2. Ministra invatamantului sa vina cu solutii tehnice mcare sa asigureenergie electrica pentru locuintele care nu sant racordate la reteaua electrica,{eoliene,generatoare de curent,mori de vant,mori de apa,etc.}

  3. Ministra educatiei crede ca daca lasi ferestrele si usa sau usile deschise, se face curent si asa pot alimenta televizorul cu, curent electric!!!🔝🔝🔝🤣🤣🤣 Toanto, ala-i curent de aer, nu curent electric!!! 🔝🔝🔝

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *