Ludovic Orban despre alegerea lui Pieone – ” Oamenii normali, care sunt mai mult de jumătate din cetățenii Sectorului 5, nu au venit la vot”

Premierul Ludovic Orban comentează într-o manieră ciudată rezultatul alegerilor din Sectorul 5. Acesta susţine că oamenii normali din sector nu s-au prezentat la vot, iar Cristian Popescu Piedone nu a fost ales de majoritatea reală.

”E rezultatul alegerilor făcute de majoritatile care au venit la vot din Sectorul 5. Astea nu sunt majoritatile reale. Oamenii normali, care sunt mai mult de jumătate din cetățenii Sectorului 5, nu au venit la vot, nu au vrut să desemneze un primar care să aibă o viziune modernă asupra dezvoltării sectorului, care să includă de fapt Sectorul 5 în Bucureşti. S-au dus după niște candidaturi care nu au făcut nimic, au lăsat sectorul într-o degradare continuă.

Ăstea sunt alegerile. Nu ale locuitorilor sectorului 5, ci ale celor care vin la vot. De asta le spun celor care își doresc societăți dezvoltate să vină la vot. Pentru că altfel o să se ajungă numai la astfel de alegeri” – a declarat Orban la România TV.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/ludovic.orban.79