octombrie 30, 2020
POLITICA STIRI

Dacian Cioloş – ”PNL a trădat la Iaşi încrederea oamenilor, pentru că a luat primari PSD-işti cu traista”

Dacian Cioloş a afirmat, miercuri seară, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că liberalii ieşeni au trădat încrederea oamenilor, pentru că au adus în partid mai mulţi edili de la PSD.

“PNL a trădat la Iaşi încrederea oamenilor, pentru că a luat primari PSD-işti cu traista. I-a luat la grămadă pe acei primari care caută cu orice preţ să rămână în funcţie nu pentru că au proiecte pentru comunităţile lor, ci pentru că de două-trei mandate s-au obişnuit cu lucrul acesta. Au impresia că fără ei lumea se dărâmă şi caută cu orice preţ să rămână în funcţie. Aici PNL a căzut în această cursă”- a spus Dacian Cioloş.

“Aici la Iaşi nu puteam intra într-o înţelegere cu un PSD deghizat. Noi nu facem înţelegeri cu sigle de partid. Nu facem înţelegeri doar de dragul de a construi majorităţi, noi vrem să construim alternativa. În urmă cu un an, liderii naţionali ai PNL vorbeau de afacerile imobiliare ale primarului de la Iaşi Chirica, iar acum Chirica e bun, de când s-a înscris în PNL” –  a mai spus Dacian Cioloş.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/dacianciolos/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *