octombrie 26, 2020
POLITICA STIRI

Ion Mocioalcă atac devastator împotriva lui Romeo Dunca – ” Imediat ce va fi ales șef de CJ, Dunca va confisca Muntele Mic și-l va transforma în vaca lui de muls bani”

Secretarul general al Pro România, deputatul Ion Mocioalcă, explică care este motivația candidaturii lui Romeo Dunca la președinția Consiliului Județean Caraș Severin:

”Romeo Dunca e, așa, ca un Robin Hood pervers, care ia de la săraci, își îndeasă în traistă și transmite o minima cota-parte la șefii de la București.

Ca om politic cu multă experiență, nu-mi permit nici invenții, nici vorbe în vânt. N-ar trebui să vă lăsați înșelat de acest ”afacerist de succes.” Elicopterele prăbușite prin păduri și vilele ridicate în rezervațiile naturale costă.

Imediat ce va fi ales șef de CJ, Dunca va confisca Muntele Mic și-l va transforma în vaca lui de muls…bani! Nu se va opri însă aici. Ca să alimenteze corupția liberală și ca să-și scoată ”investiția”, acest ilustru afacerist va începe să ia, bucata cu bucată, din ce în ce mai mult din județ. Muntele Mic, oricât de mare ar fi, este doar prima sa țintă. Blocul din Reșița este mizilic. Cu Dunca la CJ, Caraș-Severin se va transforma în dictatura grea a intereselor de afaceri, care vor sufoca orice rămășiță de transparență, bun simț și libertate.

Dar eu nu disper! Oamenii din Caraș-Severin trebuie să știe că au de ales.

În dreapta, stă o grupare infracțională organizată, un nod de mafioți fără scrupule, care vor să cumpere și apoi să vândă județul la bucată.

Nu-s nici măcar oameni de la noi din județ. Sunt veniți care de pe la Timișoara, care de pe te miri unde, ca să se căpătuiască.

În stânga au alternativa dreaptă a unui președinte de CJ fără suspiciuni penale, un cărășean adevărat, fără derapaje, cu singurul țel de a apăra acest județ.

Oamenii au de ales între hoții ordinari aciuați pe langa Orban și omul cinstit Hurduzeu.

Alegeți Silviu Hurduzeu! Pentru că nicio clică mafiotă nu este mai puternică decât cărășenii noștri!” – a scris Ion Mocioalcă pe pagina de Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/mocioalcaion/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *