octombrie 30, 2020
SOCIAL STIRI

Aurelian Bădulescu, candidatul PSD la primăria Sectorului 3 și viceprimar al Capitalei – ”La mijlocul lunii august vom avea dat în folosință primul centru balneo din sectorul 3”

Sute de pacienți din Capitală, care au nevoie de recuperare medicală, sunt nevoiți să aștepte luni de zile pentru a beneficia de tratament. Centrele sunt puţine, cererea este mare, iar medicii sunt nevoiți sa primească mai puțini pacienți din cauza restricțiilor.

Secția de recuperare medicală a spitalului Nicolae Malaxa din Capitala dispune de 25 de paturi și este dotată la cele mai înalte standarde.

Aproximativ 100 de pacienți de toate vârstele vin zilnic la consultații, dar și pentru tratamente de recuperare.

”La spitalul Malaxa dispunem de o baza bine dotată și de specialiști care vin în sprijinul pacienților pentru a oferi cel mai bun tratament(…). Împreuna cu Primăria și ASSMB au fost făcute dotări în aparatură și renovare de spații în proporție de 80%” – spune doctor Alexandru Ștefănescu, manager Spital Nicolae Malaxa.

Pacienții trebuie să se programeze chiar și cu 3 luni înainte pentru a beneficia de tratament. Medicii spun că în Sectorul 3 ar fi nevoie de mai multe astfel de centre pentru că oamenii au nevoie în permanență de recuperare.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, își propune să construiască trei noi baze de tratament pentru recuperarea balneară. Prima va fi dată în folosință la mijlocul lunii august 2021.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/aurelianbadulescu.ro/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *