Sectorul 3 – între periferie și centru

Sectorul 3 sub conducerea lui Robert Negoiță a devenit un paradox. Cel mai mare sector, cel mai frumos sector, dar și sectorul cu cel mai mult PR. În ultimii 8 ani, Robert Negoiță a investit milioane de euro în media pentru a crea imagina unui sector perfect.

Nu putem nega că Sectorul 3 arată bine, că este un sector curat și bine îngrijit dar trebuie să vedem tot sectorul.

Robert Negoiță a împărțit Sectorul 3 între periferie și centru. Toți banii au mers spre centru și media iar periferia a fost neglijată. Practic, vorbim de cetățenii de rangul 1 și cetățeni de rangul 2 deși toți plătesc aceleași taxe.

În 2014, Robert Negoiță a hotărât să investească 14 milioane de euro în lucrările de pe Bulevardul Unirii deși Bulevardul Unirii era în grija Primăriei Generale. Practic, Negoiță a ales să bage banii cetățenilor din Sectorul 3 pentru a amenaja un bulevard dar a lăsat alte zeci de mii de familii să trăiască ca în secolul 19.

Sursă foto – https://www.facebook.com/primariesector3/ – Bulevardul Unirii
Cartierul 23 august - Sectorul 3
Cartierul 23 August – Sectorul 3

Dacă locuitorii din zona Dristor, Titan sau Muncii sunt deja agasați de suflantele de frunze ale primăriei, în cartierul 23 August firmele de salubritate ale primăriei nu venit nici în vizită.

Sursă foto – https://www.facebook.com/primariesector3/
Sursă foto – Cartierul 23 August

Sectorul 3 are două fețe. Centrul pe care Robert Negoiță îl prezintă pe Facebook și pe TV și periferia pe care același primar încearcă să o ascundă.

Fiecare floarea de pe Bulevardul Unirii este, de fapt, plătită de cetățenii Sectorului 3 și cu precădere de cei din cartierul 23 August care deși plătesc taxe nu primesc nimic în schimb.

 

 

Sursă foto – alert24.ro