aprilie 10, 2021
SOCIAL STIRI

Lucian Mîndruță – Bancomatele aruncate în aer la Otopeni sunt o declarație de război. Vorbim de oameni capabili să facă bombe

Lucian Mîndruță vobește despre criminalitatea crescută în ultima perioadă.

Bancomatele aruncate in aer de la Otopeni sunt o declaratie de razboi.

Cine are atata indemanare si explozibil (inteleg ca se foloseste gaz) poate face mai mult decat sa puna mana pe niste bani. Vorbim de oameni capabili sa faca bombe. Pur si simplu.

Nu stim daca sunt intorsi in tara de curand. Metoda e folosita in State si in Europa de grupari de infractori de multe alte nationalitati. Romanii sunt insa una dintre ele.

In Olanda, anul trecut, autoritatile au luat decizia sa inchida bancomatele peste noapte, tocmai pentru ca atacurile se succedau la cateva zile (!).

Anul trecut, in toata Europa, au fost 4500 de astfel de atacuri, cu o pierdere de 22 de milioane de euro. Fata de frauda cu carduri, e doar o zecime. Insa aici pierderile colaterale sunt mai mai, nu mai vorbim despre riscul ranirii altor oameni (in Romania, ca si in alte tari, bancomatele sunt adesea la parterul blocurilor).

Aceste atacuri sunt in scadere modesta in Europa, dar iata ca explodeaza in Romania.

Politia ar trebui sa intrebe cum au facut vesticii de au mai domolit fenomenul – dincolo de metoda “nu lasam bani peste noapte” in aparat.

Si inca ceva: tratatele de pace cu interlopii trebuie sa inceteze.

Cine lucreaza cu explozii trebuie sa se teama de glont. – a scris Mîndruță pe Facebook

 

 

Sursă foto – dw.com

Related Posts

  1. Problema la noi in Romania este ca Parlamentul si nu numai,este plin de nenorociti care fura din spinarea omului de rând care munceste legal o viata intreaga,si pe lângă nenorocitii care fura si nu le face nimeni nimik mai sunt si altii care se organizeaza ilegal si fac si eu fapte de genocid ca acesta ca sa-si usureze nivelul de trai,,,ALOCATIA 150,RON ,IN ROMANIA,SI PENSII SPECIALE DE ZECI DE MII DE LEI,,,LA PUSCARIE CI EII,,,,

  2. Este o rusine pentru POLITIA ROMANA,SI PENTRU JANDARMERIE,,,,PRESEDINTELE ROMANIEI ESTE O ZDREANTA DE OM,,,Cum sa conduca o Romanie bogata un cheabur de Neamt,si cum sa lasam sistemul sanitar pe mana unui MUSULMAN,care se trage dintr-o rasa inumană care traiesc organizati in bande de genocid,la Ei in tara se omoara pentru o bucata de paine!!! RUSINE PRESEDINTELUI ROMANIEI,,,EL NU ARE NICI O RASPUNDERE FAMILIARA LA EL IN CASA NU SA NASCUT NICI UN COPIL,SOTIA LUI NU STIE CE INSEAMNA SA ALAPTEZI UN PRUNC DE ACEEA COPII NOSTRI SUNT MALTRATATI LA NOI IN CASA SI NII FURA DE SUB OCHII NOSTRI SI SUNT VANDUTI IN AMERICA CA EI TRAIESC CA NISTE BASTARZI,SI PRIMA DOAMNA SI PRESEDINTELE ROMANIEI!!! O SA i IMPUSTE LUMEA DACA NU.PLEACA DIN TARA CAND I-Si TERMINA MANDATUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *