Ludovic Orban – Școala începe la 14 septembrie, iar alegerile se țin în 27. E fundamental pentru comunitățile locale să aibă în capul trebii reprezentanți legitimi

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, într-o conferință de presă la Bistrița, că anul școlar va începe la 14 septembrie, iar alegerile locale vor fi organizate în 27 septembrie și că acestea nu pot fi amânate.

„Nimeni nu s-a exprimat vreodată că vrea să amâne începerea școlii. Școala începe la 14 septembrie, iar alegerile se țin la 27 septembrie. E ridicolă această ideea exprimată de PSD (amânarea alegerilor locale, n.red.), la fel de ridicolă ca și moțiunea de cenzură. Cum să amâni alegerile? Și așa au fost amânate. Data alegerilor a fost stabilită prin lege adoptată de Parlament aproape în unanimitate. Deja a început campania electorală, candidații sunt în competiție electorală” – a declarat Ludovic Orban, în legătură cu declarațiile președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a spus că, dacă se amână începerea școlii, va cere și amânarea alegerilor.

 „Sigur că le e frică la pesediști de alegeri și e normal, pentru că lumea s-a cam lămurit cum stă treaba cu PSD” – a adăugat Ludovic Orban.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/ludovic.orban.79