noiembrie 30, 2020
POLITICA STIRI

VIDEO – Gheorghe Flutur spune că Bucovina nu mai are păduri din cauza celor care se încălzesc cu lemne

 

Într-un material video distribuit de președintele PER Suceava, Cătălina Vartic, Gheorghe Flutur explică că nu putem pune ”stop defrișărilor” din cauza celor care se încălzesc cu lemne.

Deci pentru încălzire se defrișează Bucovina? Ok, bine că ne-a lămurit domnul Flutur, noi credeam că lemnul românesc pleacă la fabricile din Austria.

Deci pentru încălzire se defrișează Bucovina? Ok, bine că ne-a lămurit domnul Flutur, noi credeam că lemnul românesc pleacă la fabricile de mobilă din Austria.Acum ne explică doct că defrișările masive din Suceava sunt, de fapt, pentru încălzirea cu lemne. Oare cum își explică domnul Flutur că oamenii locului se încălzesc de mii de ani cu lemne, iar când el era ministrul Pădurilor încă existau păduri întinse în Suceava?

Publicată de Cătălina Elena Vartic pe Joi, 6 august 2020

 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost de multe ori asociat cu tăierile ilegale de pădure. Acesta apare în mai multe investigații ale Rise Project.

 

Sursă foto – https://www.riseproject.ro/articol/reteaua-schweighofer-cine-a-taiat-si-cat-a-castigat/

Related Posts

  1. Vitega Narcisa says:

    Gheorghe Flutur nu mai este de peste 20 de ani in Directia Silvica. Acolo se obtin aprobari pentru exploatarea lemnului, lemnul este marcat de padurari si apoi exploatat de diverse societati comerciale de profil. Pentru defrisarea padurilor, cautati vinovatii in alta parte.

  2. Cit de ticalosi si mincinosi pot fi dragii nostrii conducatori sustinind ca lemnul din paduri dispare
    fiindca oamenii se incalzesc cu el.

  3. Nu numai în Bucovina, ci și în multe , multe, zone din România, și din întreaga lume, încălzirea locuințelor s-a făcut și se mai face cu lemne de mii de ani ! Potrivit logicii înțelepte a D-lui Flutur, neam de copac, de păduri, nu ar mai trebui să existe în Bucovina. Care să fie cauza acestei magnifice constatări ? Poate pandemia ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *