ianuarie 23, 2021
SOCIAL STIRI

Investiția în Educație nu înseamnă toalete noi. Bătaie de joc la Zimnicea, toaletele pentru copii fără pereți despărțitori

Într-un clip postat pe Facebook, Primăria din Zimnicea se laudă cu modernizarea “pe ultima sută de metri” a Școlii Gimnaziale din Zimnicea. Totul pare normal până când apar imaginile cu toaletele pentru elevi.

Vasele de WC sunt făcute unul lângă altul fără să asigure nicio intimitate pentru elevii care le-ar folosi. Aceeași situație este și în cazul dușurilor, modernizate și acestea, dar tot fără pereți despărțitori.

”Pe ultima sută de metri

În urmă cu doi ani de zile, în ciuda unor comentarii negative, dar cu susținerea masivă a persoanelor care își doresc modernizarea orașului nostru, am demarat un amplu și îndrăzneț program de reabilitare a unităților școlare din oraș.

Astăzi, cu bucurie vă comunicăm că ne apropiem de finalizarea proiectului ”Extindere, consolidare si modernizare Școala nr. 4”, finanțat prin Programul National de Dezvoltare Locala, proiect prin intermediul căruia s-au creat copiilor și elevilor condiții moderne, demne de o școală europeană!

Sălile de curs, toaletele, dușurile sunt aproape finalizate, fiind în proces de amenajare și curtea școlii. Dacă condițiile epidemiologice ne vor permite, școala este gata să își primească copiii în condiții sigure, pentru inițierea în tainele scrisului și ale cititului.” – se arată în mesajul primăriei din Zimnicea

Clipul video se poate vedea AICI

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/primariaorasuluizimnicea

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *