decembrie 5, 2020
POLITICA STIRI

Speculații – Gabriela Firea se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea, a scris pe site-ul său ”spovedanialuirizea.com” că sunt șanse reale ca Gabriela Firea să se retragă din cursa pentru PMB. Trebuie menționat că Rizea a fugit din România unde are de executat o pedeapsă de 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor.

”Asa cum am spus si in interventia mea ( saptamanala) prin telefon din seara de 2 iulie la emisiunea Luis Lazarus Live de pe Inedit TV , parvenita de la Bacau in Bucuresti pe nume Gabi Firea a luat decizia de a NU MAI CANDIDA la Primaria Capitalei pregatind deja,, scenariul emotional “al retragerii pe motive medicale !

Strategia Cotofenei de la Voluntari va prinde cu siguranta la electoratul care adora telenovelele , urmand sa se ,,conserve” ca politician pana in 2024 cand isi doreste cu ardoare sa candideze din partea PSD la alegerile prezidentiale si sa l faca pe Pandele sa intre in rolul de ,,Prima Doamna a Romaniei ” !

Ce nu i a zis inca generalul SRI Adrian Ciocirlan prietenul protector de DNA , e ca in spatele,, usilor inchise ” s a stabilit deja ca Victor Ponta sa fie candidatul stangii in 2024 !

Dar Cotofana ,vicleana cum o stim va face orice e posibil sa si joace cartea urmand ca intre timp sa preia si PSD dupa rezultatul dezastruos al lui Ciolacu din aceasta toamna !

Daca va reusi sau nu , vom vedea curand …DNA asteptand ,,green light ” de la Sistem pentru a i dezgropa numeroasele schelete din mandatul 2016-2020 de la Primaria Capitalei !

La fel ca in celebra reclama de la Wella , vom vedea daca si de data aceasta coafura Cotofenei de Voluntari va rezista la intemperii….”

 

 

 

Sursă foto –

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *