Traian Berbeceanu a intrat în PNL

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu, şef de Cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a explicat de ce s-a înscris în PNL. Acesta spune că vrea să se implice activ, că are simpatii liberale şi crede că acest partid este singurul care poate reporni România.

”De ce acum? Pentru că, cred cu tărie, este momentul ca în viaţa tuturor partidelor să apară oameni noi, care până acum nu au mai fost implicaţi politic. Pentru că am hotărât să nu mai privesc de pe margine, să mă implic, să nu mai fiu nevoit să invoc eternul „în locul lor aşa aş face”. Şi nu în ultimul rând, pentru că am dreptul! De ce PNL? Pentru că mereu am avut simpatii liberale. Pentru că în organizaţiile din judeţul meu sunt oameni minunaţi, dedicaţi comunităţilor locale, gospodari care deja au demonstrat că merită, cu prisosinţă, votul oamenilor.

Pentru că în ultima perioadă de timp am avut şansa să cunosc lideri naţionali, oameni valoroşi, buni profesionişti, convingăndu-mă personal de bunele lor intenţii. Pentru că, în condiţiile unei guvernări pline de greutăţi inimaginabile, am simţit grija faţă de cetăţeni, preocuparea pentru sănătatea şi siguranţa acestora în detrimentul cumulului de capital electoral. Pentru că este partidul care poate să repornească România. Pentru că PNL!

Unde în PNL? Jos, la talpă, în linia întâi. Voi fi un simplu membru de partid, fără să vizez vreo funcţie de conducere. Nu mă interesează vreo candidatură personală, nu îmi doresc niciun loc pe vreo listă. Dar voi susţine, cu toată puterea şi priceperea, candidaţii desemnaţi, având convingerea că, împreună, avem şansa să schimbăm „culoarea” judeţului” a scris Traian Berbeceanu, vineri, pe Facebook.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/vela.marcel/