octombrie 30, 2020
FEATURED SOCIAL STIRI

Klaus Iohannis – ”Planul de relansare economică are obiective majore ce se pot atinge prin muncă, nu prin declaraţii populiste”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la prezentarea programului  Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, document intitulat „Reclădim România”:

”Reclădim România. Planul naţional de investiţii şi de relansare economică”, că în contextul socio-economic actual, tot mai complex, trebuie să ne adaptăm la noile condiţii, să devenim mai competitivi, mai flexibili, făcând din nou trimitere la modelul economic bazat exclusiv pe consum promovat de guvernările PSD. Iohannis a subliniat că planul de relansare economică are obiective majore, care se pot atinge prin muncă şi dedicare, nu prin declaraţii populiste ale guvernanţilor din ultimii ani, rămase la nivel de promisiuni deşarte. Premierul Ludovic Orban a declarat că este momentul ca liderii politici să iasă din mlaştina demagogiei şi populismului, din discursul science-fiction care nu are nicio legătură cu realităţile economice şi că vremea în care politicienii promiteau luna de pe cer şi ofereau praful de pe tobă trebuie să înceteze. Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a declarat că în timpul acestei perioade de guvernare, România a devenit o Românie normală, chiar şi în aceste condiţii dificilem că acest plan conţine soluţii clare şi concrete care le vor arăta românilor că nu mai este nevoie să plece în altă ţară, concluzia sa fiind: ”După 30 de ani de minciuni, a venit momentul să reconstruim România”.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/klausiohannis/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *