aprilie 11, 2021
POLITICA STIRI

Viorica Dăncilă atac la PNL – ”Mai guvernați deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviți din opoziție?”

Fostul premier PSD, Viorica Dăncilă, atacă guvernul Orban pe pagina de Facebook:

„Meteorologii” de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical, iar viitura vine din amonte în aval, dar nu fac nimic concret pentru a ajuta cetățenii și localitățile afectate de inundațiile grave din aceste zile.

Atunci când eram premier și România a avut parte de inundații, am fost alături de oameni, mergând în zonele calamitate și alocând rapid fonduri pentru depășirea efectelor inundațiilor.

Un guvern care ține cu românii vine de urgență cu ajutoare și nu stă cu mâinile în sân. Sau cumva sloganul liberal „Prin noi înșine” înseamnă în caz de catastrofă „Descurcați-vă pe cont propriu”?! Mai guvernați deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviți din opoziție?

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/v.dancila/

Related Posts

  1. cine i-o fi scris textul asta acestei handicapate mintal?? asta are impresia ca daca nu faci lururi cretine zilnic cum facea guvernul ei, lucrurile merg in directia gresita!
    de ce ati fugit idiotilor de la guvernare? nu din cauza ca va depasise rahatul in care erati partea superioara a nasului??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *