aprilie 11, 2021
POLITICA STIRI

Blat PNL – PSD la Cluj. Primarii PSD din județul Cluj le mulțumesc public liberalilor

După alegerile din 2016, PSD număra în județul Cluj 33 de primari, în timp ce PNL număra 34 de primari. În acest moment, liderilor PSD le este dificil să spună pe care dintre acești primari vor mai pot conta la alegerile locale din toamnă. Liberalul Alin Tișe, președinte al Consiliului Județean Cluj, nu neagă că e în negocieri cu primarii PSD.

Surse din PSD Cluj au informat pentru G4Media că o bună parte dintre primarii lor vor juca în favoarea PNL, pentru că aceștia au dezvoltat o relație aparte cu președintele Consiliului Județean, liberalulul Alin Tișe, care i-a sprijinit masiv în ultimii doi ani, cu fonduri, dar și cu asistență tehnică în privința dezvoltării/implementării unor proicte de infrastructură.  „În afară de acest aspect, în PSD Cluj nici nu mai există nimeni care să negocieze cu primarii, pentru că în acest moment nu există o conducere stabilă la nivelul organizației noastre, măcinate de lupte interne”, precizează aceleași surse.

De altfel, unii primari PSD nici nu se sfiesc să se afișeze cu Tișe în fotografii, sau să-i mulțumească public, pentru „implicarea” pe care acesta o dovadește, sau pentru „sprijinul” acordat.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/AlinTise/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *