Bărbatul lovit cu mașina de o deputată PSD, care a fugit de locul accidentului – I-am arătat rana, iar ea a spus că astea sunt lucruri minore

Cosmin Rădescu, bărbatul accidentat de Elvira Şarapatin, a dezvăluit că deputatul PSD nici măcar nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat şi infirmă varianta oficială a poliţiştilor, care au declarat că aceasta s-ar fi întors singură la locul accidentului, în scurt timp, transmite Antena 3.

”Femeia asta, când m-am uitat către ea, băgase capul sub volan. Mașina a plecat singură de pe loc. Am dat cu mâinile pe capotă. Mă băga pe dedesubt. O femeie de pe bordură mi-a făcut semn că îi luase numarul, iar eu l-am dat mai departe Poliţiei. A plecat și am înțeles că au găsit-o. Se ducea spre Coloana Infinitului. După aceea au adus-o la locul faptei, acolo”, a declarat Cosmin Rădescu.

Victima accidentului precizează că, şi după ce s-a întors, deputata l-ar fi tratat cu indiferenţă şi i-ar fi spus, după ce i-a văzut rănile, că sunt lucruri minore. ”Doamna este, sigur. I-am arătat rana la picior și că mă doare, iar ea a spus că cică astea sunt lucruri minore, nu stăm de vorbă cu așa ceva”, a  mai spus Cosmin Rădescu.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/elvira.sarapatin