aprilie 12, 2021
FEATURED SOCIAL STIRI

Bulgaria va elimina toate restricțiile impuse de criza COVID-19, inclusiv purtarea măștilor în spații publice închise, începând cu 15 iunie

Conform DPA, Bulgaria va elimina toate restricţiile impuse în urma pandemiei de COVID-19 începând cu 15 iunie, inclusiv purtarea obligatorie a măştilor de protecţie în spaţiile publice închise.

În Bulgaria, o stare de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus a fost declarată la 13 martie şi a durat două luni. A urmat ceea ce guvernul a descris drept o „situaţie epidemică excepţională”, care se va încheia la 14 iunie, împreună cu restricţiile.

Bulgaria nu a fost afectată de epidemia de COVID-19 la fel de sever ca vecinele sale vest-europene. Această ţară cu o populaţie de circa 7 milioane de locuitori înregistrase până joi circa 2.585 de cazuri de COVID-19, dintre care 147 soldate cu decese.

În prezent, numărul de cazuri noi a scăzut, iar numărul de recuperări este în creştere, a declarat şeful grupului de lucru, Ventsislav Mutafchiyski, adăugând că acum circa 10 persoane mor ca urmare a virusului pe săptămână.

Bulgaria a eliminat deja o mare parte din restricţiile impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/boyko.borissov.7

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *