Ludovic Orban ceartă presa că a difuzat poza cu el fumând în clădirea guvernului – Difuzarea pozei are efect negativ în spațiul public, că eu, ca premier, fumez. Mă folosesc ca exemplu negativ

Premierul Ludovic Orban a povestit la Digi24 despre cum a primit vestea că a fost fotogarfiat în ipoztaza relaxată din biroul său, alături de colegii săi pe care i-a servit cu țigări/trabucuri, alcool și mâncare.

„Am încălcat regula. Nu purtam masca, am fumat în spațiu închis. Sunt fumător de 40 de ani. Așa este. Am greșit și am cerut scuze. Difuzarea pozei are efect negativ în spațiul public, că eu, ca premier, fumez. Mă folosesc ca exemplu negativ. Așa nu. Să nu se apuce tinerii de fumat. Eu fumze de 40 de ani, mi-as dori, o să încerc să mă las. Am mai încercat, m-am lăsat aproape un an, apoi m-am reapucat”, a spus Orban.

El a precizat că nici nu a făcut anchetă să vadă de unde a plecat poza, și că nici nu a vrut să știe: „Nu cunsoc mobilul, numele persoanei care a făcut poza. Am compărut într-o postura care nu era corectă și asta este. Mă face să fiu mai corect. Eu în general respect regulile. Se întamplă în unele ocazii să mai las garda jos. Era ziua mea de naștere. Nu eu i-am invitat pe colegi, ei mi-au făcut o supriză și au venit. Dar chiar și atunci când stăteam la masă tot de problemele guvernului discutam”.

 

Sursă fot – https://www.facebook.com/ludovic.orban.79