Sociologul Mirel Palada scrie pe pagina de Facebook că președintele Iohannis nu va fi de acord cu organizarea alegerilor până PSD nu scădea serios în sondaje.

sondaj

Iohannis a declarat că nu se vor organiza alegeri decît cînd ele vor fi sigure pentru populație. Aha. Da. Cum să nu.

Să vă traduc, sclavi mici și pufoși. Adică atunci cînd va fi el sigur că PSD va lua maxim 7%, iar PNL cel puțin 69%, cu TVA. Adică niciodată.

Luați-vă gîndul de la alegeri, sclavi mici și pufoși. Așteptați-vă să găsească pretexte să vă sperie cu tot soiul de situații de urgență și să anuleze alegerile.

Oricum, vouă nu vă place democrația, că sînteți doar decît niște sclavi mici și pufoși. Vouă vă place doar să vă duceți după fentă: Ardealul, Ardealul. Ce să faceți voi cu alegerile? Oricum nu vă folosesc la nimic. Ardealul. Ardealul…

În timpul ăsta, Franța și Polonia organizează alegeri la termen, chiar dacă e criză coronavirus.

Pentru că ăia sînt oameni întregi la cap și țări normale la bibilică și popoare adevărate, demne, cu coloană vertebrală. Ăia chiar respectă democrația. Nu ca nătîngii de noi, care nu știm cum să ne mai facem preș pentru sparanghel.

Beți încet, că-i rece, sclavii mei mici și pufoși. Și să nu uitați să scoateți Ardealul din chiloți și să-l predați la registratură, la nemți și la austrieci, cînd ieșiți din tura de noapte de la balamuc.

Că încă au mai rămas niște păduri netăiate. Iar pămîntul din Ardeal e foarte fertil, e numa bun să pui sparanghel. Sute de mii de hectare de sparanghel.

Cules de sclavi mici și pufoși.

Fără coloană vertebrală.

Ghinion.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/MirelTPalada/