Economistul Adrian Câciu – Nimeni nu spune cum putem să ne ajutăm organismul să capete imunitate sau să își crească imunitatea prin hrană la Covid-19

Voi ați observat că nici unul dintre medicii aceștia din prime-time, nici unul dintre politicienii care decid ce e bine și ce nu, frate nici unul dintre expertii din ultimele luni nu a spus nimic despre cum putem să ne ajutăm organismul să capete imunitate sau să își crească imunitatea prin hrană?

Prin consumul de legume proaspete de primăvăra, prin consumul de lactate și alte alimente.

Toti nutriționiștii de care nu mai aveai loc pe la tv in anii trecuti au dispărut, nu exista nici macar un singur mesaj despre ce înseamnă să mănânci sănătos și mai ales cum și ce să mănânci ca sa crești imunitatea în fața răcelii, gripei și de ce nu a Covid-19?

Eu pot să înțeleg chestia cu Big Farma si spălatul pe creier dar va îndemn să vă hrăniți sănătos cu legume proaspete mai ales ca acum sunt pe piața legumele românești.

În loc de atatea apeluri cu spalat maini cred ca mergea si un apel despre consumul de usturoi, ceapa, salata, castraveti si ridichi.

Ca să nu mai spun de folosirea plantelor medicinale despre care nu cred ca mai știe multa lume.

Nu e timpul pierdut nici de aici încolo, mai ales dacă vrem să relaxam condițiile începând cu 15 mai.

Hai că se poate, lasati chimicalele și big farma, hrana sanatoasă nu a omorât pe nimeni!

Textul a fost preluat, cu acordul autorului, de pe pagina de Facebook –  Adrian Câciu

 

 

 

Textele preluate în categoria ”Opinii” sunt asumate de autori și nu reprezintă, neapărat, poziția site-ului alert24.ro