septembrie 25, 2020
FEATURED POLITICA STIRI

Ministrul Sănătății l-a demis pe Streinu Cercel de la conducerea comisiei științifice anti-COVID

Ministrul  Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că l-a demis pe Adrian Streinu Cercel de la șefia Comisiei științifice speciale anti-COVID din Ministerul Sănătății. Ministrul a spus că Streinu Cercel va fi înlocuit de Adriana Pistol, director la Institutul Național de Sănătate Publică.

”Nu am putut fi de acord cu dânsul. Decizia a fost de a-l demite din Comisia științifică de la nivelul ministerului”, a ministrul Nelu Tătaru, făcând referire la planul lui Streinu Cercel apărut în presă

 

 

Sursă foto – DCmedical.ro

Related Posts

  1. „SĂ NU UIȚI DARIE”

    Karl Marx, Critica Programului de la Gotha, 1875
    „În faza superioară a societăţii comuniste, după ce va dispărea subordonarea înrobitoare a indivizilor faţă de diviziunea muncii şi, o dată cu ea, opoziţia dintre munca intelectuală şi munca fizică; cînd munca va înceta să mai fie numai un mijloc de existenţă şi va deveni ea însăşi prima necesitate vitală; cînd, alături de dezvoltarea multilaterală a indivizilor, vor creşte şi forţele de producţie, iar toate izvoarele avuţiei colective vor ţîşni ca un torent – abia atunci limitele înguste ale dreptului burghez vor putea fi cu totul depăşite şi societatea va putea înscrie pe stindardele ei: de la fiecare după capacităţi, fiecăruia după nevoi!”

    Pentru cei născuți după ultima ploaie: Karl Marx, evreu, născut în Germania la începuturile anilor 1800 (1818) într-o familie bogată, fariseu, atât el cât și tatăl lui, stând așa degeaba, întrucât filosofa, scărpinându-se în barba plină de ploșnițe și păpând bănișorii lui papa, scoate din „puțul gândirii” omului bogat, puturos și mizerabil, o „doctrină marxistă”, adică un comunism imbecil, care ne-a torturat 50 de ani….de la fiecare după capacități (adică dacă stai și te scarpini de ploșnițe ăsta e nivelul capacităților tale), fiecăruia după nevoi (adică nevoi stabilite de ei….ce nevoie ai de casă ??? Stai cu chirie. Ce nevoie ai de mașină? Mergi cu troleibuzul??? Dar de ploșnișe ai nevoie?? Da, ai că așa a spus ploșniciosul Marx acum 100 de ani și ieri, păduchiosul Cercel !!!!! Unii nu reușesc să se desprindă de putorimea comunismului !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *