Radu Herjeu – E imposibil să fi ratat știrea cu el, călare, mergând să-și vadă nevasta și băiatul nou-născut la maternitatea din Iași. Nu vrea să salveze România, dar sigur ar intra și-n foc pentru ai lui și pentru prieteni

Radu Herjeu, membru al CNA, a scris pe pagina de Facebook:

”Mie n-are cum să-mi fie greu, că-s copiii mei și trebuie să muncesc pentru ei”

El e Sergiu Ion. E imposibil să fi ratat știrea cu el, călare, mergând să-și vadă nevasta și băiatul nou-născut la maternitatea din Iași.

Nu știu dacă omul ăsta reprezintă România profundă. Cea fără școală multă, dar cu mult bun simț, săracă, dar muncitoare, pentru care copiii sunt mai importanți decât propria persoană, iar familia înseamnă și calul care e vital pentru hrănirea ei.

Care nu dezbate aprig pe net despre Uber sau Taxi, care nu-și cumpără ultimul tip de iPhone, care cheltuie pe lună pe mâncare pentru toată familia și pentru cal cam cât lasă 3 corporatiști într-o seară în centrul Istoric. Care nu știe, probabil, ce înseamnă o ”Memă”, dar simte când alții vor să facă mișto de el și-i lasă să vorbească. Nu vrea să salveze România, dar sigur ar intra și-n foc pentru ai lui și pentru prieteni.

Dar asta este România care încă mă mai emoționează.

 

 

Sursă foto – www.romaniatv.net