ianuarie 16, 2021
FEATURED POLITICA STIRI

Radu Herjeu – Ce s-ar fi întâmplat dacă în ianuarie ministrul Sănătății s-ar fi îngrijit să comande kituri de testare, măști, combinezoane, izolete în loc să trimită mulți bani publici în buzunarele angajatorilor săi privați?

Radu Herjeu, membru al CNA, a scris pe pagina de Facebook:

Mă întreb ce s-ar fi întâmplat, oare, dacă în ianuarie, când mureau deja oameni din cauza a ceea ce se anunța a deveni o epidemie, ministrul sănătății din România s-ar fi îngrijit să comande kituri de testare, măști, combinezoane, izolete și s-ar fi ocupat să mărească numărul locurilor de terapie intensivă în spitale, just in case?

Asta, în loc să fie preocupat de cum să trimită niște mulți bani publici în buzunarele angajatorilor săi privați și cum să-și rotunjească el veniturile, operând ”probono” pentru aceștia?

Ce întrebări am și eu în cap! O fi de la virus?

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pg/victorscostache/photos

Related Posts

  1. Ar fi frumos sa va ganditi ce s-ar fi întâmplat daca guvernele PSD dinainte de 4 luni de PNL ar fi refăcut stocurile de acele materiale cum au fost sfătuiți de domnul Arafat inca din 2016 …si ar fi bine sa mai spuneti cu ce datorie la tva si concedii medicale a plecat Dancila …amânarea a fost cuvântul ….Ma Mir de voi toți formatorii ăștia de opinie….ori vi se dau bani mulți ca sa scrieți prost ori vi se dau bani putini si pentru asta scrieți prost…sau o fi de la virus

    • Nu mai vorbii prostii, TVA-ul conform Codului de Procedura fiscala nu se restituie decat dupa efectuarea unui control fiscal asta datorita riscului ridicat de evaziune fiscala, controlul se face in conformitate cu un grafic stabilit de catre conducerea Directiilor Regionale in functie de numarul de inspectori fiscali disponibili care fusesera redusi drastic pe timpul reformelor fiscale ale actualilor guvernanti pe vremea cand erau inregimentati in PDL-ul basisto-bocist. Eu ma mir de voi toti care uitati de perioada grii a lui Basescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *