Drept la replică  – MedLife

În urma articolului ”MedLife nu mai acceptă pacienţi suspecţi de gripă tocmai când oamenii au nevoie. ”Avem dreptul de a ne selecta clientela” am primit următoarele precizări din partea companiei:

”Masurile luate la nivelul grupului MedLife NU implica refuzul pacientilor cu probleme respiratorii, ci constau in crearea unor noi circuite si modificarea intervalelor de consultatii, cu scopul de a creste siguranta pacientilor care ajung in clinicile noastre. Mai exact, am recalibrat fluxurile interne, astfel incat femeile insarcinate si pacientii cu alte patologii sa nu se interesecteze cu pacientii care se confrunta cu afectiuni respiratorii acute. Pacientii cu afectiuni respiratorii acute aflati pe listele de asteptare in aceste zile au fost reprogramati pentru a fi consultati in cel mai scurt timp.

Toate clinicile din grupul MedLife si-au pastrat programul de functionare in regim normal pentru toate specialitatile medicale. Suntem la dispozitia tuturor pacientilor, aplicand masurile de preventie care se impun in aceste momente. In situatia pacientilor suspecti de infectie cu noul Coronavirus se aplica protocoalele in vigoare, pacientii fiind indrumati catre centrele de boli infectioase acreditate de Ministerul Sanatatii, care sunt singurele in masura sa gestioneze astfel de cazuri.”

 

 

Sursa medlife.ro