Candidata USR pentru primăria Iași critică decizia PNL de a-l numi pe Mihai Chirica candidatul lor în condițiile în care acesta vine de la PSD.

sondaj

Chirica la PNL este o eroare monumentală din partea PNL. Vor fi, de fapt, doi candidați PSD în cursa pentru Primăria Iași: unul asumat de PSD, probabil Tudor Ciuhodaru, și unul asumat de PNL, Mihai Chirica.

PNL ratează, pentru a câta oară, șansa de a fi o forță reformatoare în România. PNL face această greșeală catastrofală de frica USR-PLUS, care îi poate fura electoratul definitiv dacă este lăsat să administreze marile orașe ale României. Ironia este că dacă ar exista o colaborare onestă între PNL și Alianța USR-PLUS, ambele ar avea de câștigat. Dar pentru PNL, este mult mai urgentă distrugerea USR-PLUS decât înlăturarea PSD, care nu-i deranjează cu nimic.

Obiectivul în politică nu este să exiști ca partid, ci să exiști ca țară. Ori PNL a demonstrat încă o dată că este prea miop și egoist ca să înțeleagă un lucru atât de elementar despre politica mare.

Alianța USR-PLUS rămâne singura forță politică puternică și credibilă din Iași, iar candidatul Alianței la Primăria Iași va pleca cu șanse mărite după această decizie stupefiantă a PNL.

Mihai Chirica nu a realizat niciun proiect mare pentru Iași în cei cinci ani de când este primar și în cei 19 ani de când este în Primăria Iași, deși a avut susținerea Guvernului și a consilierilor locali PSD. Acest lucru nu se va schimba sub o altă culoare politică. Politicienii care urmăresc doar averea personală nu se schimbă decât în două feluri: prin vot sau prin pușcărie. Iar a doua metodă nu funcționează întotdeauna, cum ne-a demonstrat cazul Baia Mare. Așa că hai să-l schimbăm pe Mihai Chirica prin vot. Și să dăm o lecție usturătoare politicienilor miopi! – a scris Chichirău pe Facebook

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CosetteChichirauUSR/