Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a vorbit despre proiectele pe care le are în lucru guvernul liberal. Conform ministrului, Autostrada Tg. Mureș – Iași ar putea fi terminată în 2026 sau 2027. Acesta acuză fosta guvernare psd-istă pentru lipsa de rezultate și perspective la ministrul Transportului.

sondaj

 „Anulăm o mizerie de parteneriat public-privat gândită de Vâlcov și alți meseriași care nu se gândeau nicio clipă că vor putea realiza acest obiectiv și se gândeau la alte lucruri. Nu-mi pot imagina ca în calitate de beneficiar poți modifica legea din pix și să scrii că nu mai este nevoie de studiu de fezabilitate, ci doar o documentație realizată în birou de fostul șef al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, un studiu de oportunitate și să dai în mâna antreprenorului inclusiv comanda”, a spus Bode.

Ministrul a declarat că până la sfârșitul anului se vor finaliza revizuirea și actualizarea studiului de fezabilitate pe tronsonul Târgu-Mureș – Târgu-Neamț, iar finalizarea construcției este estimată pentru 2026-2027: „La fel pentru tronsonul Târgu-Neamț – Ungheni, în funcție de dimensiunile și de complexitatea lucrărilor”. – a  mai adăugat ministul Lucian Bode.

 

 

 

Sursă foto  – www.wmar2news.com