aprilie 10, 2021
FEATURED SĂNĂTATE STIRI

Fost șef al Serviciului francez de Informații Externe va realiza o emisiune pentru Russia Today

Conform Deschide.md, Alain Juillet, fost șef al Serviciului francez de Informații Externe, va deveni prezentator la o emisiune de geopolitică a postului TV Russia Today France.

Emisiunea va avea 13 minute, se va numi „La Source” și va fi difuzată de două ori pe lună. Anunțul a fost făcut de directorul RT France Ksenia Fedorova pe 24 februarie într-un comunicat al postului TV. „La Source” va aborda teme cu privire la diplomație, conflicte, terorism, securitate și competiția în serviciile de informații.

Alain Juillet a fost șef al Serviciului de Informații Externe al Franței în anul 2002. După cariera în inteligence, acesta a fost manager în companii mari franțuzești și internaționale.

Anunțul Russia Today vine după ce președintele Macron a oferit niște declarații foarte prietenoase la adresa Rusiei în ultima perioadă:

„Este Rusia inamicul nostru, cum tot aud zicându-se? Este China? E rolul NATO să-i desemneze inamici? Nu cred asta. Inamicul nostru comun al alianței, se pare, este terorismul, care a lovit toate țările noastre”.

”Europa trebuie să încerce să aibă relații mai bune cu Rusia pe termen lung”. a spus Macron.

 

 

 

Sursă foto – www.icds.ee

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *