Presedintele CCR, Valer Dorneanu, îl atacă pe Orban de la Antena 3 pentru că premierul desemat a criticat decizia Curții Constituționale.

sondaj

„Ce am reprosat noi este faptul ca persoana nominalizata nu a fost propusa pentru a forma un Guvern, ci a fost propus, cum declara si candidatul, ca sa pice. Noi am spus care este sensul constitutional al desemnarii de catre presedinte a unui premier care sa fie supus investirii. Ce face Parlamentul este decizia lui. Rostul nostru este daca Parlamentul sau presedintele, in derularea procedurilor constitutionale, ne va sesiza, vom fi obligati sa ne sesizam si atunci. Ii remarc pe cei care asteapta cu respect si retinere motivarea unei institutii precum CCR si imi pare rau de cei care arunca cu anateme la adresa CCR pentru a o decredibiliza”

„Eu il respect, il cunosc de vreo 30 de ani. Nu am sa ajung sa spun ca la asa prim-ministru, asa hotarari. La  suparare a spus ce a spus. Am in vedere ca mai multi membri PNL s-au comportat mai mult decat civilizat.  Il inteleg, stiu ca este temperamental, nu vreau sa ma pronunt la calificativele nedrepte fata de CCR.” – a spus Valer Dorneanu

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pg/pnl.ro/photos/?ref=page_internal