Ministrul desemnat al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat într-o conferinţă de presă că numele candidatului PNL pentru Primăria Craiova va fi decis de către partid la începutul lunii martie, el reiterând că ar fi onorat să fie el candidatul.

sondaj

„În ceea ce priveşte localele, ştiţi bine, am spus-o de mai mult timp. Sunt craiovean, chiar dacă activitatea mea în momentul de faţă s-a concentrat mai mult în zona agendei Guvernului, aş fi foarte onorat şi cu drag aş face o asemenea candidatură şi aş onora şi încrederea colegilor mei până la urmă”, a spus Ionuţ Stroe

Ministrul desemnat al Tineretului şi Sportului a vorbit și despre un calendar posibil al alegerilor:

„Nu s-a stabilit niciun fel de reper temporar în acest moment pentru definitivarea listelor de candidaţi pentru Parlament, în condiţiile în care nu există în momentul de faţă un calendar stabilit foarte clar pentru organizarea acestor alegeri anticipate (…) Depinde foarte mult de momentul alegerilor anticipate, dacă vor fi în acelaşi timp cu alegerile locale, probabil tot în aceeaşi perioadă. E posibil să coincidă momentele (alegerilor locale cu cele parlamentare anticipate n.red.)”, a mai spus Stroe.

 

 

Sursă foto – www.facebook.com/ionut.stroe