aprilie 16, 2021
FEATURED POLITICA STIRI

Nicușor Dan – ”Pensia de handicap este o pomană socială”

În cadrul emisiunii Gândul Live, candidatul USR pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că pensia de handicap este o pomană socială.

Candidatul USR vorbea despre tăierea cheltuielilor inutile făcute de Primăria Capitalei.

Nicușor Dan: Sunt locuri din care se poate tăia. Sunt toate aceste pomeni sociale, din care unele sunt bune.

Jurnalist: Deci unele pomeni sociale sunt bune și altele nu-s bune.

Nicușor Dan: Unele sunt bune. De exemplu, mă întâlnesc cu oameni pe stradă care-mi spun că pensia de handicap e foarte bună.

Jurnalist: Aia nu e pomană socială, aia e un drept…

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pg/NicusorDan.ro/photos

Related Posts

 1. EU am fost depistat cu o boala immunodeficiency.. Deci?!? Eu zic sa-I dau si lui si vedem dupa cum gandeste… Mizerie de om fara suflet dar mai ales fara creier..

 2. Rădulescu Emil says:

  Băi tîmpitule , nu-ti doresc să trăieşti o viață ca a fratelui meu , paralizat pe partea dreaptă de la nouă ani ,acum are şaizeci .Rămas aşa în urma unei operații greşite la cap , adică care nu trebuia făcută , deoarece el avea otită .Cu ce a greşit , de a ajuns ,, handicapat ” , eu nu-l văd aşa , poti să-mi răspunzi ? -Nu poți , că nu ai cum , taie -n pizda mă-ti pensiile speciale la handicapații adevărați ,care au adus țara la sapă de lemn !

 3. Doar o persoana retardata mintal poate declara asa ceva.. Persoanele cu dizabilitati sunt cele mai batute de soarta….Copilul meu cu malformatie congenitala , lipsa bratului stang , a avut doar de suferit din cauza unora ca acest individ… Desii are o facultate si o pregatire destul de buna ,a fost refuzata la multe locuri de munca ,spunandu.i in fata de ce nu o vor ….Ar trebui sa taiati din ajutoarele sociale ,sau va e teama ca nu va vor mai vota????Platiti putorile tarii care stau degeaba si vreti sa luati maruntisul acelora care fara voia lor s.au nascut cu un handicap….De ce nu taiati pensiile voastre speciale? Asa veti reduce cu adevarat cheltuielile inutile….Nu mai aveti rusine , nici teama de Dumnezeu blestematilor.. Vreti sa furati pana si dumicatul persoanelor cu dizabilitati , care numai ei stiu cum le este viata… RUSINE …..

 4. Adevărați handicapați nu prea au acces la acesti bani , în schimb sant f multi care primesc ajutor pe certificate false , eu cred ca la ăsta sa referit

 5. harja gheorghe says:

  Da Silicoza,Reumatism,Scleroza,Asm si as mai spune dar ma opresc.Nenorocitul asta spune cai pomana,batular CORONAVIRUSUL sa vada ce binei!

 6. Sa l ferească Dumnezeu. Nimeni nu isi doreste sa fie bolnav. Doar cel bolnav stie prin ce chinuri trece. Am leucemie, în doresc doar prima cura de chimio(Am facut 5, fiecare de câte 3-4zile)

 7. Buna ziua mai dragi Nicusor & Co!
  Am demnitatea si onoarea sa imi asum ca beneficiez de o asa ”pomana” conform capabilitatilor voastre de aprecire dar pe baza unor concluzii medicale de ”PERMANENT” urmare a unui AVC.
  De cca 8 ani tat adresez cereri pentru un loc de munca organilor acestei tari care si-au luat inclusiv angajament international a sprijini asemenea categorii de cetateni, ultima gaselnita eleganta a ”nealor pentru a respinge dosarul de inscriere la un concurs fiind ca formatul adeverintei eliberate in 1998 privind dovada vechimii in munca nu corespunde modelului prevazut in HG 611 din 2008.
  In asa situatii regret ca nu va pot satiface hatarul de a refuza indemnizatia care va sade precum sarea in ochi vis a vis de alte indemnizatii ori favoruri si ma bucur a fi capabil a intelege ca nu voi fi lasat sa imi exercit dreptul la munca deoarece asa sunt dresati aplicantii legilor in tara mea.
  Solutia exclusiv a ma intretine este a face nabveta zilnic cca 200 km si nu mai am vlaga ori timp sa latru in piata sfatului.
  Astfel ca nu va solicit a face schimb de roluri si nici nu va invidiez pentru rolul vostru ci va compatimesc si blestem cu sanatate pentru a fi capabili sa intelegeti si asemenea favorizati ai sortii pe langa sansa de a nu va bucura de asa ”pomeni” nici in cel mai urat vis.
  Doar cu aprecierea si respectul cuvenite UNUL din sutele de mandri napastuiti ai acestei tari. Succesuri mai dragilor nicsori!!!

 8. Cata cruzime… A ajuns sa ii invidieze pe handicapați ciudatul de Nicușor.
  Un astfel de ciudat și lipsit de suflet vrea sa fie primar al Bucureștiului.
  Rusine! Ar face bine sa își vadă lungul nasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *