Firea renunță la taxa pentru oxigen la presiunea bucureștenilor

Primarul general al Capitalei a anunţat astăzi, pe Facebook, că a primit mii de mesaje legate de intenţia sa privind implementarea unei taxe pentru autovehiculele poluante care intră în centrul Capitalei şi că majoritatea opiniilor sunt împotrova introducerii vinietei Oxigen.

Primarul Capitalei a declarat că a prmit peste 15.000 de mesaje primite de la cetăţeni, iar 90% dintre ele solicită renunţarea la această taxă.

„Continuăm să primim atât mesaje pe Facebook, de asemenea pe adresa de e-mail [email protected], le centralizăm şi luni voi organiza o conferinţă de presă în care voi prezenta transparent toate aceste mesaje din partea cetăţenilor şi voi anunţa concret şi ce decizii am luat pentru că este foarte importat pentru mine ce cred oamenii, ce cred bucureştenii mai ales după acest val imens de mesaje primite” a afirmat Gabriela Firea.

 „Nu vreau să spun dinainte ce voi anunţa luni pentru că nu este corect. Aseară am anunţat că acest referendum durează tot week-endul şi că luni anunţ un răspuns concret” a spus Firea

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pg/gabifirea/photos