Primarul liberal al Timișoarei atacă guvernul Orban

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, susține că în Legea bugetului de stat pentru 2020 nu au fost alocate sume suficiente pentru proiectul „Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021”.

Nicolae Robu a declarat pentru MEDIAFAX că orașul Timișoara are nevoie de zeci de milioane de lei deoarece este vorba de pregătirea orașului la nivel de infrastructură pentru 2021, când va fi Capitală Culturală Europeană.

„În Legea bugetului de stat pe 2020 nu sunt alocate sume suficiente, semnificative măcar pentru un proiect atât de important, care este unul național, al României. Eu am încredere în primul-ministru Ludovic Orban, care mi-a explicat ce dificultăți a întâmpinat la întocmirea proiectului de buget, având în vedere situația dezastruoasă lăsată de PSD, și mi-a promis că din fondul de rezervă la dispoziția primului -ministru vom primi atâta cât va fi necesar. Eu mă bazez pe cuvântul premierului și sunt convins că ne va da pe parcurs. E vorba de zeci de milioane de lei de care am avea nevoie, sunt o mulțime de proiecte în derulare, pentru că trebuie să pregătim orașul la nivel de infrastructură, ceea ce nu se face de azi pe mâine”, a declarat Nicolae Robu

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pg/Nicolae-Robu-172674319443777/photos