aprilie 12, 2021
FEATURED POLITICA STIRI

Ministrul Sănătății, Victor Costache – Pacienții care au bani vor primi îngrijiri medicale mai bune decât cei săraci. La oameni este ca la mașini, unii au RCA alții CASCO

Victor Costache a fost întrebat despre privatizarea serviciilor de sănătate din România, dar și despre posibilitatea ca toți românii să aibă acces la tratament.

Pacienții care au bani vor primi îngrijiri medicale mai bune decât cei săraci, a recunoscut Victor Costache, ministrul interimar al Sănătății.  La om „e ca la mașini”, a declarat acesta, la Realitatea PLUS. Mai clar: toți șoferii își fac RCA, doar cei care își permit plătesc și CASCO.

 

 

 

Sursă foto – http:www.romania-actualitati.ro

Related Posts

 1. Proastă judecată a guvernanților!

  Proastă comparație între mașini și Oameni?

  Oare ministrul ăsta – (cu m – literă mică!) o fi auzit de Jurământul lui Hippocrate?

  SĂNĂTATEA și ÎNVĂȚĂMÂNTUL trebuie să fie gratis!

  În orice țară din lumea asta, pentru orice OM de pe pământ!
  NU este normal ca un copil cu un IQ ridicat, doar pt ca este dintr-un sat uitat… să moară sau să nu fie tratat corect și gratis medical.
  Acel copil, ajuns mare poate fi de folos națiunii lui, nu se știe niciodata… Așa ar trebui să gândească toți șefii de state. Pentru națiuni sănătoase și deștepte! În folosul țării lor, în primul rând.

  Din păcate peste tot în lume este la fel.

  Repet, pentru o țară sănătoasă trebuie ca cele două SĂNĂTATEA și ÎNVĂȚĂMÂNTUL să fie gratuite pentru toți
  si același tratament pentru toți

  NU se gândesc guvernanții noștri că fără o națiune sănătoasă și Medical și ca Școală, nu vor putea ”stăpâni”… poate nu ei, dar copiii lor…

  Cine să-i vindece chiar pe ei și pe copiii lor?
  Cei care au prins funcții de la tata sau mama?

 2. Este doar parerea mea – Sanatatea este necesarul vital a unei umanitati . Ministru se refera la conditii nu la medicamente si sant de acord . E x : Alcolizatii .drogatii , cersetorii ,puturosii si zisii smecheri sa primesca tot tratamentul necesar ,dar , dar nu in salon cu mine care fac sacrificii de a avea o viata multumitoare .

 3. Nedelcu Cristian says:

  Un articol tendentios, pertinent, se adreseaza doar unui grup tinta in special oameni cu studii medii, sustinatori PSD. De cand lumea si pamantul concurenta a adus plus valoare. Mergeti in spitalele de stat unde aveti un wc pe etaj la capatul unui culoar pe care sunt 6-8 saloane a cate 6 paturi si mai vorbim dupa. Fie psd- isti, fie liberali sau de la alt partid, toti se opereaza afara de frica nozocomialelor. Deci nu mai scrieti tampenii interpretate de voi ziaristii aserviti dupa cum primiti ordin. RUSINE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *