Violeta Alexandru, președinta PNL București, a retras sprijinul politic pentru doi consilieri generali ai PNL. ”Oricine face la București înțelegeri cu PSD, este poftit să meargă la PSD sau la sateliți!”

Întro-o postare pe pagina de Facebook, Violeta Alexandru, președinta al PNL București, a anunțat că a retras sprijinul politic pentru doi consilieri generali aleși pe lista PNL, pentru colaborare cu PSD.

Aceasta este în cărți pentru a candida la primăria Capitalei din partea PNL.

Lucrurile s-au schimbat în PNL București.

De fapt, le schimbăm în fiecare zi. Un proces de schimbare, bazat pe integritate, muncă serioasă, proiecte credibile.

Am urmărit cu atenție ședința Consiliului General al Municipiului București de astăzi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate și opoziție totală la risipa de bani pe care G. Firea/PSD ne cere să o girăm prin aprobarea propunerii de buget. Cine nu face față acestei exigențe care ține de igiena internă a unui partid de opoziție la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine își imaginează că poate folosi imaginea PNL și să se alinieze în spatele PSD direct sau în spatele altor sateliți, trebuie să răspundă. Nu permit să își bată joc cineva, folosind sigla PNL, de încrederea bucureștenilor. Am muncit mult ca să o recâștigăm.

Biroul Politic al PNL București se convoacă în vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou și Cristian Olteanu, Consilieri generali urmând excluderea acestora.

Oricine face la București înțelegeri cu PSD, este poftit să meargă la PSD sau la sateliți!

Mergem mai departe. În PNL București s-au oprit compromisurile. – a scris Violeta Alexandru

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pg/violetaalexandruoficial/photos