Liderul PNL Iași – Exclus să vină Chirica în PNL, nu primim mafioţi în partid

Liderul filialei municipale PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că este exclus ca Mihai Chirica să să candideze pe listele liberalilor la alegerile locale, precizând că “PNL nu primeşte mafioţi în partid“.

“Mihai Chirica nu va fi candidatul PNL şi nu va mai fi nici primar din iunie încolo. Ipoteza venirii lui în PNL n-o putem discuta. Există bruiaje întreţinute la nivelul Iaşiului, asta e adevărat, eu nu am cum să lupt cu aşa ceva. Candidatul PNL este Marius Bodea. Exclus să vină Chirica în PNL, nu primim mafioţi în partid. Însă lucrurile trebuie tranşate cât mai repede“, a declarat  liderul filialei municipale PNL Iaşi

“Când ai un singur tur trebuie să priveşti ca şi cum ai fi deja în turul doi, adică voturile trebuie împărţite chiar din primul tur între primarul în funcţie, care sigur candidează, şi un candidat care are şansa să-l învingă. Facem 300 de sute de sondaje şi ne va da candidatul comun care poate să-l învingă. Orice altă soluţie, că se va lansa pe ultima sută de metri un candidat cu şanse miraculoase este complet greşită. Nu mai este timp să faci în patru luni ceea ce alţii au făcut în patru ani“, a mai spus Marius Bodea.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Mihai.Chirica.Iasi/photos