Helmut Duckadam – Campanie mare pentru vaccinare, dar vaccinul antigripal este de negăsit, nici măcar pe bani! La Sanador ne-au pus să așteptăm 4 ore, fără să consulte copilul.

Helmut Duckadam, eroul de la Sevilia și președintele echipei FCSB, a scris pe pagina sa de Facebook că vaccinul antigripal este de negăsit iar problemele din spitale de stat par să se fi transferat și la cele private.

Campanie mare pentru vaccinare, dar vaccinul antigripal este de negăsit, nici măcar pe bani!!!

Inevitabilul se produce: fetița noastră se simte foarte rău, are febra 39° și prezintă simptome de gripă. Disperați, sunăm la clinicile private, știind că spitalele de stat sunt supraaglomerate. Mergem în Victoriei la Sanador, unde, la recepție primiri urgente pediatrie, o doamnă cu o fața acră și plictisită, ne aruncă o fișă de înregistrare, anuntandu-ne că avem de așteptat 4 ore, fără ca măcar cineva sa vadă în ce stare se află copilul, dar ne înștiințează costul consultației: 320 de lei!

După 4-5 ore de alergat prin tot Bucureștiul, reușim sa-i facem investigațiile și suntem fericiți că fetița noastră are doar o răceala severa!

Rugați-vă să rămâneți sănătoși!!! – a scris legenda roș-albastră pe Facebook.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/helmut.duckadam.1/photos